Ελληνική Εταιρεία Αναπηρίας Κοινωνικής Ασφάλισης Πρόνοιας (ΕΛΙΕΑΚΑΠ)

Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post
Post2PDF

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, το 1ο συνέδριο της ΕΛΙΕΑΚΑΠ διεξήχθη από 27/2 έως 1/3/2015. Η επιτυχία του ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις αποδεικνύοντας πως, όντως η εταιρεία μας καλύπτει ένα κενό πολλών ετών στο χώρο της ασφαλιστικής ιατρικής. Τόσο το επιστημονικό όσο και το νομικό μέρος των ομιλιών άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και το ενδιαφέρον των συναδέλφων, αλλά και των σχετικών φορέων για την εταιρεία μας εντάθηκε.

Η συμμετοχή στο συνέδριο έγκριτων επιστημόνων, η ποικιλία των θεμάτων και το ζωηρό  ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν αποδεικνύει,  ότι η ΕΛΙΕΑΚΑΠ μπορεί να συνεισφέρει ενεργά στην συνεχή επιστημονική επιμόρφωση των μελών της. Επίσης, η συμμετοχή μελών μας σε στρογγυλά τραπέζια και σε συναντήσεις με πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς και την πολιτική ηγεσία των υπουργείων Υγείας και Εργασίας, καταδεικνύει πως έχει τις δυνατότητες να ασκήσει επιρροή στη λήψη αποφάσεων, όσον αφορά τα θέματα του ενδιαφέροντός της.

Για το μέλλον σχεδιάζονται επιστημονικές και άλλες πρωτοβουλίες και δράσεις, έτσι ώστε να εδραιωθούμε ως υπολογίσιμη επιστημονική δύναμη και παράλληλα να ενεργούμε υποστηρικτικά προς όλους τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ασφαλιστικής ιατρικής. Γι’ αυτό το σκοπό προσβλέπουμε στη δική σας επιστημονική συμβολή, καθώς και την έμπρακτη οικονομική υποστήριξη που θα μας δώσει τη δυνατότητα να βελτιωθούμε σε οργανωτικό επίπεδο.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει τις συνδρομές σας, ώστε να συνεχίσετε να συνεισφέρετε στην υλοποίηση του δικού σας οράματος.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Share
Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post Post2PDF

web design

WebOlution