Δελτίο τύπου Πανελλήνιου Συλλόγου Επισκεπτών Υγείας

Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post
Post2PDF

επισκέπτες υγείαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Σ.Ε.Υ

19 Νοεμβρίου 2014

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επισκεπτών Υγείας (Π.Σ.Ε.Υ) εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιτυχή πραγματοποίηση του 1ου  Πανελλήνιου Συνεδρίου Επισκεπτών Υγείας  που διεξήχθη (ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) στις 9 – 10 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Μέγαρο Μουσικής-Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας). Η συμμετοχή και δραστηριοποίηση των συναδέλφων και άλλων Επιστημόνων Υγείας που πήραν μέρος στις εργασίες του συνεδρίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η πραγματοποίηση του 1ου  Πανελλήνιου Συνεδρίου Επισκεπτών Υγείας είναι πια γεγονός. Η διοργάνωση του δεν αποτελούσε μόνο απαίτηση πολλών ετών των συναδέλφων, αλλά και επιτακτική ανάγκη του κλάδου μας, καθώς καλείται να ανταποκριθεί με την επιστημονική του δράση και οντότητα στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες και προκλήσεις για ποιοτικότερες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες υγείας προς στους πολίτες.

Τίμησαν με την παρουσία τους το 1ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Επισκεπτών Υγείας  απευθύνοντας χαιρετισμό:
Η Υφυπουργός Υγείας κα. Παπακώστα –Σιδηροπούλου Κατερίνα,
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  κος. Γρηγοράκος Λεωνίδας,
Ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής  κος Σταύρος Πεντέας,
Ο Κοσμήτωρ της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας κος Μακρόπουλος Β. Kαθηγητής Τομέα Επαγγελματικής και Βιομηχανικής Υγιεινής,
Ο κος Τούντας Ι. Καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών,
Η κα Λάγιου Α. Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Πρόληψης Κακοήθων Νεοπλασιών & Πρόεδρος του Τμήματος Δημόσιας Υγείας και Κοινοτικής Υγείας – Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας ΑΤΕΙ Αθήνας και η κα Ευαγγελία Πρωτόπαππα, προϊσταμένη της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Α ΤΕΙ Αθήνας.

Η ανταπόκριση των συναδέλφων για συμμετοχή με εισηγήσεις και ανακοινώσεις στο Συνέδριο ήταν πραγματικά συγκινητική, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την απόλυτη ανάγκη έκφρασης και παρουσίασης της επιστημονικής τους δράσης και έρευνας σε πάρα πολλούς τομείς στο χώρο της υγείας. Αξιόλογοι επίσης ομιλητές του Συνεδρίου ήταν και πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες από το χώρο της Υγείας και της  Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η παρουσίαση και κατάθεση της επιστημονικής και επαγγελματικής τους δράσης ήταν πολύτιμη και καταλυτική στην επιστημονική αρτιότητα του Συνεδρίου.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επισκεπτών Υγείας (Π.Σ.Ε.Υ) ευχαριστεί θερμά τους προσκεκλημένους ομιλητές για τις εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις τους, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την ενεργητική τους παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου και για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση που έλαβε μέρος, μετά το πέρας των εισηγήσεων.

Ευχαριστούμε από καρδιάς επίσης την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Π.Σ.Ε.Υ, τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής που επιμελήθηκαν το πρόγραμμα και τη θεματολογία του Συνεδρίου καθώς και τα μέλη της Οργανωτικής  Επιτροπής για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν. Ευχαριστούμε ολόψυχα φυσικά τους συναδέλφους Επισκέπτες/τριες Υγείας  από όλη την Ελλάδα που πιστέψανε, προβάλανε, συμμετείχαν και στήριξαν με την παρουσία τους το πρώτο μας μαζικό, κλαδικό και επιστημονικό γεγονός, την πραγματοποίηση του 1ου  Πανελλήνιου Συνεδρίου Επισκεπτών Υγείας.

Η συμμετοχή σας στις εργασίες του 1ου  Πανελλήνιου Συνεδρίου Επισκεπτών Υγείας αποτελεί για μας ένδειξη εμπιστοσύνης, δίνοντας μας κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα θέτοντας ακόμη πιο υψηλούς στόχους.

(Τα πρακτικά και φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στο διαδικτυακό ιστότοπο http://www.e-vip.com.gr/ και προσεχώς στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Σ.Ε.Υ  http://www.psey.gr)

Share
Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post Post2PDF

web design

WebOlution