Ημέρα των ατόμων με αναπηρία “Μακροχρόνια Αποκατάσταση των Ατόμων με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού”

Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post
Post2PDF
2014, Ημέρα των ατόμων με αναπηρία
“Μακροχρόνια Αποκατάσταση των Ατόμων με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού”Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014
Αμφιθέατρο ΓΝΑ “Γ.Γεννηματάς” (κτήριο 1)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με αναπηρία και το φετινό παγκόσμιο Θέμα: Βιώσιμη Ανάπτυξη: Η Υπόσχεση της Τεχνολογίας (Sustainable Development: The Promise of Technology) η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 στο Αμφιθέατρο ΓΝΑ “Γ.Γεννηματάς” (κτήριο 1).

Η ημερίδα θα έχει στόχο την ανάδειξη της αναγκαιότητας κάθε Έλληνα πολίτη να έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες Αποκατάστασης όπως αυτό επιτάσσεται και από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Θεωρούμε ότι η “Μακροχρόνια Αποκατάσταση των Ατόμων με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού” με την ανάδειξη των ιδιαίτερων πτυχών της Αποκατάστασης αλλά και των προβλημάτων και των δυνατοτήτων των παρεχομένων υπηρεσιών Αποκατάστασης στην Ελλάδα είναι το θέμα που πλέον αντιπροσωπευτικά θα τονίσει την ημέρα αυτή.

Η πρώτη στρογγυλή τράπεζα θα είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, την ποιότητα ζωής και την αυτόνομη δυασαντανακλαστικότητα.  Η δεύτερη στρογγυλή τράπεζα θα είναι αφιερωμένη στη μακροχόνια παρακολούθηση ατόμων με κάκωση του νωτιαίου μυελού  μέσα από το πρίσμα της ομάδας Αποκατάστασης.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Share
Εκ μέρους του ΔΣ ΕΕΦΙΑπ & της Επιστημονικής/Εκπαιδευτικής Επιτροπής ΕΕΦΙΑπ, Νικόλαος Ρούσσος, Χριστίνα-Αναστασία Ραπίδη
Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post Post2PDF

web design

WebOlution