Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ‘Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ’

Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post
Post2PDF

17 – 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

DIVANI CARAVEL, Αθήνα

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας PANELLHNIES HMERIDES PAPADAKH 2014

Πανελλήνιες
Εκπαιδευτικές Ημερίδες
Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
‘Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ’

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Οι Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ. Παπαδάκης», συνεχίζουν την εκπαιδευτική διαδρομή τους, για 14η συνεχή χρονιά.

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής, σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά και τιμή στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθήνα, από 17 έως 21 Φεβρουαρίου 2014, που πραγματοποιούνται εφέτος οι Ημερίδες.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η χώρα μας, όλοι μας και ιδιαίτερα ο χώρος της υγείας βιώνουμε τις δυσμενείς επιδράσεις της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Η πραγματοποίηση των Ημερίδων και εφέτος είναι αποτέλεσμα μεγάλων προσπαθειών –δικών μας – και των χορηγών φαρμακευτικών εταιρειών. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε, αντικειμενικές οικονομικές αδυναμίες και να εξασφαλίσουμε τα ελάχιστα και απολύτως αναγκαία, ώστε τελικά οι Ημερίδες να πραγματοποιηθούν με τις ίδιες συνθήκες και προϋποθέσεις και το γνωστό σε εσάς πρόγραμμα, χωρίς ιδιαίτερη οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Το πρόγραμμα σχεδιάσθηκε με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και σύμφωνα με τις προτάσεις σας.
Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος που καθιέρωσε τις Ημερίδες ως εξέχουσα εκπαιδευτική διαδικασία στην ιατρική κοινότητα είναι:

√ Βασικός στόχος, η δική σας ενεργός συμμετοχή, με περισσότερα κλινικά – διαδραστικά φροντιστήρια
√ Επιλογή θεμάτων, που καλύπτουν τα σημαντικότερα, συχνότερα νοσήματα και την επικαιρότητα, που ενδιαφέρει το Γενικό Γιατρό της ΠΦΥ
√ Συμμετοχή στο πρόγραμμα εισηγητών εκλεκτών συναδέλφων, Πανεπιστημιακών δασκάλων, Διευθυντών ΕΣΥ, Ειδικών διαφόρων ειδικοτήτων και Γενικών Γιατρών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε
√ Σεμινάριο για Επαγγελματίες Υγείας, πλην Γιατρών
√ Αυξημένα πέντε (5), τα Ειδικά Κλινικά Φροντιστήρια (απαιτείται δήλωση συμμετοχής)
√ Ιδιαιτερότητα στο πρόγραμμα, η στροφή στην πρόληψη, με πολλές εισηγήσεις μη φαρμακολογικής παρέμβασης
√ Ικανοποιώντας το αίτημα πολλών συναδέλφων, η λήξη των Ημερίδων καθημερινά θα γίνεται στις 19:30

Και φέτος, μετά την μεγάλη επιτυχία, που είχε πέρσι το Σεμινάριο για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, με δική σας επιλογή οργανώνεται αντίστοιχο Σεμινάριο για τις Λοιμώξεις από Δευτέρα (17/2) έως και την Παρασκευή (21/2) από 19:30 έως 22:00. Απαιτείται προεγγραφή – δήλωση συμμετοχής. Θα χορηγηθούν πιστοποιητικό παρακολούθησης, CD με όλες τις εισηγήσεις, ΜΟΝΟ, σε όσους το παρακολουθήσουν.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα ανταπόκριση, ενθάρρυνση και συμπαράσταση και με ιδιαίτερη χαρά, σας περιμένουμε στις Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες «Γ. Παπαδάκης» από τις 17 Φεβρουαρίου έως και 21 Φεβρουαρίου 2014, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, Αθήνα, για ένα παραγωγικό και δημιουργικό για την εκπαίδευσή μας πενθήμερο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Σταύρος Ι Παππάς

Για να ενημερωθείτε με το Επιστημονικό Πρόγραμμα αλλά και Γενικές Πληροφορίες μπορούν να αντληθούν με ένα κλικ στο ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να συμπληρώσουν τα ΔΕΛΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και να τα αποστείλουν στη ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του Συνεδρίου CONGRESS WORLD EVENT TRAVEL, στους αριθμούς

φαξ. 210 72 10 051 ή 210 72 10 069

ή ηλεκτρονικά στο

gpapadakis2014@congressworld.gr

Για το 5ο ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΟ ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ που αφορά κυρίως το ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21/ 2/ 2014 και ώρα 12.30-17.00, μπορείτε να στείλετε ανά θεμα μέχρι 2 ερωτήσεις.

Ευελπιστούμε και φέτος στην παρουσία σας και ενεργό συμμετοχή σας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ:
prog2-17-2-2014

Share
Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post Post2PDF

web design

WebOlution