Ενιαίος κανονισμός παροχών υγείας: Πίνακας παροχών και χορηγούμενα ποσά

Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post
Post2PDF

Αναδημοσιεύουμε την ενημέρωση που είχαμε από τον κο Βουλγαρόπουλο και το www.disabled.gr σχετικά με τον ενιαίο κανονισμό παροχών υγείας

Φίλοι και φίλες, το ενιαίο συνταγολόγιο του ΕΟΠΥΥ από χθες το βράδυ δημοσιεύθηκε και ισχύει από τις 1 Οκτωβρίου.

Στο http://www.disabled.gr/lib/?p=41249  και στο http://www.disabled.gr/lib/?p=41244

περιλαμβάνονται οι νέες παροχές του ΕΟΠΥΥ και τα ποσά που θα αποδίδονται (δηλαδή οι τιμοκατάλογοι).
Το ενιαίο συνταγολόγιο του ΕΟΠΥΥ ισχύει για τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α., του ΟΓΑ, του ΟΑΕΕ και του ΟΠΑΔ. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία.
Οι εφημερίδες σήμερα δημοσιεύουν αρκετά κείμενα για το ενιαίο συνταγολόγιο του ΕΟΠΥΥ και μπορείτε να διαβάσετε όλη την σχετική αρθρογραφία στο http://news.disabled.gr/ που ενημερώνεται συνεχώς.
Για την ιστορία σας αναφέρω πως στις 14 Οκτωβρίου επρόκειτο να εκδοθεί η νέα εγκύκλιος του Ι.Κ.Α. για τις παροχές σε είδος και τα ποσά που επρόκειτο να αποδίδονται από το Ι.Κ.Α. για την αγορά αναπηρικών καθισμάτων, ανυψωτικών συστημάτων, τεχνιτών προθέσεων και άλλων βοηθημάτων. Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει με αυτή την εγκύκλιο του Ι.Κ.Α. πάνω στην οποία επρόκειτο να γνωμοδοτήσουν και οι συνδικαλιστικοί σύλλογοι. Σε ό,τι αφορά στους ασφαλισμένους που κάνουν διαλείποντες καθετηριασμούς αιφνιδιαστικά ζητείται και ουροδυναμική μελέτη. Κανείς δεν ξέρει εάν τα κέντρα που κάνουν ουροδυναμική μελέτη μπορούν να εξυπηρετήσουν τόσες εκατοντάδες παραπληγικών και τετραπληγικών ανά την Ελλάδα.
Επειδή εδώ στο ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ http://www.disabled.gr/ τα τηλέφωνα έχουν σπάσει σας παρακαλώ να με κρατάτε ενήμερο αλλά μόνο με e-mail. Δεν προλαβαίνω να απαντήσω τα τηλεφωνήματα.

Καλό μας κουράγιο! Νίκος, http://www.disabled.gr/

Share
Νίκος Βουλγαρόπουλος, http://www.disabled.gr
Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post Post2PDF

web design

WebOlution