Ανακοίνωση εκπαιδευτικού ινστιτούτου βελονισμού

Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post
Post2PDF

Αγαπητοί ιατροί

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία για την έκπτωση που ισχύει στην εγγραφή, για τη συμμετοχή σας στη 12η εκπαιδευτική σειρά σεμιναρίων ιατρικού βελονισμού στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Με το μειωμένο κόστος των διδάκτρων που ισχύει φέτος (κατά 1200€), πιστεύουμε ότι δίνουμε σημαντικό κίνητρο στους ιατρούς να γνωρίσουν αυτή την ιατρική μέθοδο, η οποία είναι ίσως και η μόνη που χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων και χωρίς διακοπή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σήμερα στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα, εφαρμόζεται ο βελονισμός καθημερινά από χιλιάδες ιατρούς αλλά και από καταξιωμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων, στα πλαίσια της ενιαίας ιατρικής.

Η αποτελεσματικότητά του και η έλλειψη παρενεργειών στην κλινική πράξη, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας σχετικά με το μηχανισμό δράσης του, οδήγησαν σταδιακά και στην Ελλάδα μια σημαντική μερίδα της ιατρικής κονότητας, να εκδηλώνει κάθε χρόνο ενδιαφέρον για την εκμάθηση αυτής της μεθόδου.

Η πολυετής πείρα της εκπαιδευτικής μας ομάδας, των Ελλήνων αλλά και των ξένων εισηγητών και η διάθεση τους για τη διάδοση αυτής της μεθόδου, εγγυάται την επιτυχή έκβαση του όλου εγχειρήματος.

Οι ιατροί που ολοκληρώνουν το διετή κύκλο των σεμιναρίων, αντιμετωπίζουν πλέον με περισσότερες δυνατότητες, τη μάχη που δίνουν καθημερινά για καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Με χαρά θα σας υποδεχθούμε στο νέο γκρουπ των γιατρών, της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.

Για το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού

Χρήστος Τρούκας

Share
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Πυλαίας 27, 54454 Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310868117, 2310911966, fax: 2310868126 http://www.acupuncture.gr email: info@acupuncture.gr
Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post Post2PDF

web design

WebOlution