Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης “HELIONEPHRO”

Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post
Post2PDF

Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης  “HELIONEPHRO”

5ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας,  85100 Ρόδος

Τηλ.  2241003300, Fax 2241003301

Ρόδος 7/10/2010

Δελτίο τύπου-Πρόσκληση

 Η διοίκηση και το προσωπικό της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης HELIONEPHRO που λειτουργεί στη Ρόδο, ζώντας από κοντά και σε καθημερινή βάση το δράμα των νεφροπαθών που υποβάλλονται στο βάσανο της αιμοκάθαρσης έχει ξεκινήσει πρόγραμμα εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αγωγής υγείας.

Κάθε χρόνο την 1η Νοεμβρίου, των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού -Αγίων Προστατών της Δωρεάς Οργάνων και της Μεταμόσχευσης- εορτάζεται η Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων.

Σε αυτά τα πλαίσια, φέτος η Μονάδα μας οργανώνει το 1ο Φεστιβάλ ταινιών για τη Δωρεά Οργάνων και τη Μεταμόσχευση σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, την τοπική κινηματογραφική λέσχη ΘΕΑΣΙΣ και με την υποστήριξη τοπικών θεσμικών φορέων όπως η Νομαρχία Δωδεκανήσου, ο Δήμος Ροδίων και ο Iατρικός Σύλλογος Ρόδου.

Το φεστιβάλ είναι τριήμερο – απο 23/10 έως 25/10 στις 8.00μμ. Το Σάββατο 23/10 στις 8μμ στα πλαίσια εκδήλωσης με ομιλίες και παρουσιάσεις, θα προβάλλουμε ενημερωτικό ντοκιμαντέρ για το μήνυμα της δωρεάς οργάνων. Την Κυριακή 24/10 και τη Δευτέρα 25/10 στις 8μμ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προβολή κινηματογραφικών ταινιών με αναφορά στο ζήτημα αυτό (ελεύθερη είσοδος για το κοινό).

Το 1ο Φεστιβάλ Ταινιών για τη Μεταμόσχευση και τη Δωρεά οργάνων θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου που ευγενώς μας παραχωρήθηκε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Ροδίων.

Θα αποτελούσε τιμή για μας η παρουσία σας στην εκδήλωση.

Share
πηγή:Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου
Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post Post2PDF

web design

WebOlution