ΚΡΙ-ΚΡΙ: στηρίζει το Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σερρών

Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post
Post2PDF

Στη σύναψη χορηγίας για την ενίσχυση των πόρων του Κέντρου Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Α.Α.ΜΕ.Α.) Σερρών προχώρησε η Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ-ΚΡΙ, στο πλαίσιο της δράσης που αναλαμβάνει εφαρμόζοντας πολιτικές περί Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτό η ΚΡΙ-ΚΡΙ δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή της στις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες και συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης και επαγγελματικής αποκατάστασης των παιδιών και ενηλίκων Α.ΜΕ.Α.

Το Κ.Α.Α.ΜΕ.Α. Σερρών λειτουργεί από το 1983 και προσφέρει περίθαλψη σε παιδιά και ενηλίκους με νοητική υστέρηση και πολλαπλές αναπηρίες. Το Κέντρο παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Απευθύνεται τόσο σε ημεδαπούς όσο και σε αλλοδαπούς.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως “η λειτουργία των Εργαστηρίων του Κέντρου δεν καλύπτεται από τη Δημόσια επιχορήγηση ούτε υπάρχουν οργανικές θέσεις εκπαιδευτών που θα στήριζαν την επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση των αναπήρων νέων. Έτσι το 1994 δημιουργήθηκε η Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία “ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ” από το Κ.Α.Α.ΜΕ.Α. και το Σύλλογο Γονέων και Φίλων παιδιών με αναπηρίες Ν. Σερρών, η οποία προσπαθεί να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους για την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης και επαγγελματικής αποκατάστασης των παιδιών και ενηλίκων Α.ΜΕ.Α.”

Share
πηγή:www.mednutrition.gr
Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post Post2PDF

web design

WebOlution