Πώς λειτουργεί το RSS;

Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post
Post2PDF

Τι είναι το RSS;

rssTo RSS (Really Simple Syndication) είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να ενημερώνεστε για τα γεγονότα χωρίς εσείς να χρειάζεται να επισκέπτεστε κάθε φορά τους σχετικούς δικτυακούς τόπους. Το RSS περιλαμβάνει υπερσυνδέσεις για άλλους δικτυακούς τόπους.

Πώς μπορώ να κάνω χρήση του RSS;

Για να μπορέσετε να κάνετε χρήση του RSS θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων (RSS reader). Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα ειδικό λογισμικό στο οποίο προσθέτετε τις σελίδες RSS που σας ενδιαφέρουν και αυτό με τη σειρά του ελέγχει τις σελίδες αυτές και σας ενημερώνει διαρκώς για οτιδήποτε νέο.

Αφού διαλέξετε πρόγραμμα ανάγνωσης, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο περιεχόμενο θέλετε να λαμβάνετε. Αναζητήστε στο Διαδίκτυο και στους αγαπημένους σας δικτυακούς προορισμούς τις σελίδες RSS που σας ενδιαφέρουν και γραφτείτε συνδρομητές.

Από που μπορώ να προμηθευτώ πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων (RSS reader);

Υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα προγράμματα στο διαδίκτυο, για αυτό τον λόγο θα πρέπει να διαλέξετε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς.

Freeware (Δωρεάν προγράμματα)

Windows
Newz Crawler
FeedDemon
Awasu

MAC OS X
Newsfire
NetNewsWire

Web
Bloglines
Google Reader
Google Homepage
My AOL
My MSN
My Yahoo!
Newsburst
NewsGator
Pluck

Other News Readers (GOOGLE)
Other News Readers (YAHOO)

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία RSS του medReha.com στο δικό μου δικτυακό τόπο;

Όχι. Η υπηρεσία RSS feeds παρέχεται δωρεάν για αυστηρά προσωπική και όχι εμπορική χρήση. Το medReha.com διατηρεί το δικαίωμα διακοπής αυτής της υπηρεσίας για οποιοδήποτε λόγο χωρίς προειδοποίηση.

Share
medReha.com
Εκτυπώστε το άρθρο Email This Post Post2PDF

web design

WebOlution